Diverse

Ciuperci umplute cu carne de curcan si linte

Un mod placut de a consuma delicioasele ciupercute!

Se aleg ciupercile un pic mai mari. Se curata de pielita si se indeparteaza piciorusele, se sareaza si se stropesc cu ulei de masline, se aseaza in tavita tapetata cu hartie pentru copt si se dau la cuptor aproximativ 20 minute, dupa care cu un servetel absorbant strangem din palariute tot sucul lasat.. Se spala lintea apoi se da in clocot aproximativ 10 minute cu sare si legumele deshidratate.

Ciuperci umplute cu carne de curcan si linte


Portii

3

portii


Timp preparare

32

minute


Timp gatire

32

minute

Ingrediente

  • 6 buc ciuperci Champignon

  • 200 gr carne tocata de curcan

  • 50 gr linte rosie

  • 1 buc ceapa alba

  • 8 gr sare

  • 1 lingurita amestec de condimente Cajun

  • 1 lingurita mix de legume deshidratate

  • 1 legatura marar proaspat tocat

  • 6 buc ou de prepelita

  • 40 ml ulei de masline

Mod de preparare

  • Se aleg ciupercile un pic mai mari. Se curata de pielita si se indeparteaza piciorusele, se sareaza si se stropesc cu ulei de masline, se aseaza in tavita tapetata cu hartie pentru copt si se dau la cuptor aproximativ 20 minute, dupa care cu un servetel absorbant strangem din palariute tot sucul lasat.
  • Se spala lintea apoi se da in clocot aproximativ 10 minute cu sare si legumele deshidratate. Se taie marunt ceapa apoi se caleste intr-un strop de ulei de masline, se adauga si carnea tocata, lintea scursa de apa ,se sareaza, se condimenteaza si se lasa sa scada tot sucul lasat de carne. Se da de pe foc si se presara mararul tocat fin. Se umple fiecare ciupecuta, se spage cate un ou de prepelita deasupra si se da la cuptor pana se incheaga oul. Se servesc reci, ca aperitive. Pofta buna!

Share