Diverse

Ciuperci umplute

Caliti ceapa cu putina sare cat sa nu se arda, adaugati cele doua feluri de carne si caliti bine totul pana ce carnea isi schimba culoare si adaugati condimentele. Rumeniti bine totul apoi adaugati ketchup-ul, lasati 2 minute pe foc iar la sfarsit adaugati patrunjeul tocat. Umpleti ciupercile si bagati-le la cuptor pentru 15-20 de minute sau pana ce ciupercile sunt coapte. Se servesc calde sau reci ca aperitiv sau ca fel principal.

Am facut pentru aniversarea fratelui meu niste ciuperci umplute care au avut asa un mare succes ca invitatii m-au rugat sa postez si reteta. Si asta am sa fac:

Ciuperci umplute

Ingrediente

  • 1/2 kg carne tocata de vita (cu putina grasime) 1/2kg piept de pui 1 kg de ciuperci 2 cepe mari tocate marunt 4 linguri de ulei 1 lingura de curry 1 lingurita de cumin 1 lingurita de boia dulce 1 lingurita de coriandru macinat 2-3 linguri de ketchup sau pasta de tomate o legatura de patrunjel

Mod de preparare

  • Am facut pentru aniversarea fratelui meu niste ciuperci umplute care au avut asa un mare succes ca invitatii m-au rugat sa postez si reteta. Si asta am sa fac:

Share