Aperitive / Garnituri

Ciuperci umplute

Ciupercilor le-am scos tulpina si le-am tocat marunt. Am tocat si ardeiul gras si carnatul. Am amestecat totul intr-un bol, am pus 1 ou si am amestecat iar. Am umplut palariile cu compozitia rezultata si le-am pus deasupra un sfert de felie de branza topita. Le-am dat la cuptor aproximativ 15 minute..

Ciuperci umplute


Portii

2

portii


Timp preparare

8

minute


Timp gatire

8

minute

Ingrediente

  • 8 ciuperci

  • un sfert dintr-un ardei gras

  • 2 bucatele de carnat (aprox. 50g)

  • 1 ou

  • branza topita felii

Mod de preparare

  • Ciupercilor le-am scos tulpina si le-am tocat marunt. Am tocat si ardeiul gras si carnatul. Am amestecat totul intr-un bol, am pus 1 ou si am amestecat iar. Am umplut palariile cu compozitia rezultata si le-am pus deasupra un sfert de felie de branza topita. Le-am dat la cuptor aproximativ 15 minute..

Share