Diverse

Ciuperci pane umplute

Delicioase!

Se desprind piciorusele ciupercilor, apoi se curata palariutele de pielita, se spala sub jet de apa rece, se scurg bine si se dau cu un praf de sare si de piper. Piciorusele se maruntesc si se calesc iute intr-un pic de ulei. Se dau la o parte sa se raceasca.. Se amesteca crema de branza cu cascavalul ras, mararul tocat fin si cu piciorusele calite, se condimenteaza, si apoi cu acest amestec se um

Ciuperci pane umplute


Portii

8

portii


Timp preparare

30

minute


Timp gatire

30

minute

Ingrediente

  • 400 gr ciuperci Champignon

  • 2 buc ou

  • 150 gr crema de branza

  • 50 gr cascaval

  • 1 legatura marar

  • 100 gr faina

  • 100 gr pesmet

  • 5 gr sare

  • 100 ml ulei

  • praf de piper

Mod de preparare

  • Se desprind piciorusele ciupercilor, apoi se curata palariutele de pielita, se spala sub jet de apa rece, se scurg bine si se dau cu un praf de sare si de piper. Piciorusele se maruntesc si se calesc iute intr-un pic de ulei. Se dau la o parte sa se raceasca.
  • Se amesteca crema de branza cu cascavalul ras, mararul tocat fin si cu piciorusele calite, se condimenteaza, si apoi cu acest amestec se umplu ciupercile. Apoi se unesc cate doua, indepartand surplusul de crema, si se prind cu o scobitoare trecuta prin ambele palariute. Se trece fiecare pereche de ciuperci prin faina, apoi prin ou batut si, in final, prin pesmet.
  • Se prajesc ciupercile umplute intr-o tigaie cu ulei incins, pana cand se rumenesc frumos pe toate partile. Se scot pe servetele absorbante si cand se racesc putin, se indeparteaza scobitorile.

Share