Mancaruri de post

Ciuperci calite cu ardei kapia

Mancare de post

Ciupercile se curata, se spala si se taie felii.

Ardeiul kapia se spala, se taie rondele, indepartand cotorul si semintele.

Punem intr-o craticioara uleiul, ciupercile feliate si rondelele de ardei, adaugam dupa gust sare de Himalaya si mix din boabe de piper, le calim la foc iute pana scade apa lasata de ciuperci si incep sa se prajeasca in ulei.

Dam craticioara deopart

Ciuperci calite cu ardei kapia


Portii

2

portii


Timp preparare

4

minute


Timp gatire

4

minute

Ingrediente

  • 250 gr. ciuperci champinion

  • 1 ardei kapia rosu

  • 2 linguri ulei de masline

  • sare de Himalaya dupa gust

  • mix din boabe de piper

  • patrunjel verde proaspat tocat

Mod de preparare

  • Ciupercile se curata, se spala si se taie felii.

    Ardeiul kapia se spala, se taie rondele, indepartand cotorul si semintele.

    Punem intr-o craticioara uleiul, ciupercile feliate si rondelele de ardei, adaugam dupa gust sare de Himalaya si mix din boabe de piper, le calim la foc iute pana scade apa lasata de ciuperci si incep sa se prajeasca in ulei.

    Dam craticioara deoparte, presaram patrunjel verde proaspat tocat si servim.

    Pofta buna!

Share