Diverse

Ciuperci brune umplute la tigaie

Varianta rapida… Incredibil de gustoase!

In doua linguri de ulei de masline, punem ciupercile spalate cu partea interioara in jos, punem capacul si le lasam 2 minute, sa se inmoaie.. Intoarcem ciupercile, luam tigaia de pe foc, punem in fiecare ciuperca putina sare, o bucatica de unt, cascaval, o lingurita de smantana, piper, apoi punem tigaia pe foc cu capacul pus. Lasam tigaia pe foc, pana ce se inmoaie ciupercile si se aduna sosul, su

Ciuperci brune umplute la tigaie


Portii

4

portii


Timp preparare

11

minute


Timp gatire

11

minute

Ingrediente

  • 500 gr ciuperci brune

  • dupa gust cascaval

  • 2 linguri unt

  • dupa gust smantana

  • dupa gust sare

  • dupa gust piper

  • 2 linguri ulei de masline

Mod de preparare

  • In doua linguri de ulei de masline, punem ciupercile spalate cu partea interioara in jos, punem capacul si le lasam 2 minute, sa se inmoaie.
  • Intoarcem ciupercile, luam tigaia de pe foc, punem in fiecare ciuperca putina sare, o bucatica de unt, cascaval, o lingurita de smantana, piper, apoi punem tigaia pe foc cu capacul pus. Lasam tigaia pe foc, pana ce se inmoaie ciupercile si se aduna sosul, sunt gata in maxim 12 minute.

Share