Diverse

Ciulama de pui

Pulpele de pui le curatam si le spalam, apoi le punem la fiert cu un praf de sare. Cand dau in clocot, inlaturam spuma si adaugam ceapa tocata marunt si morcovul dat pe razatoare.Cand a fiert carnea, o scoatem pe o farfurie.Punem uleiul intr-o cratita si cand sfaraie adaugam faina. Amestecam bine, o lasam 1-2 minute (fara sa se rumeneasca), dupa care subtiem cu zeama in care a fiert puiul si amest

Ciulama de pui

Ingrediente

  • 4 pulpe de puio ceapa1 morcov100 ml smantana pentru gatit4 linguri cu faina100 ml uleimararsarepiper

Mod de preparare

  • Pulpele de pui le curatam si le spalam, apoi le punem la fiert cu un praf de sare. Cand dau in clocot, inlaturam spuma si adaugam ceapa tocata marunt si morcovul dat pe razatoare.Cand a fiert carnea, o scoatem pe o farfurie.Punem uleiul intr-o cratita si cand sfaraie adaugam faina. Amestecam bine, o lasam 1-2 minute (fara sa se rumeneasca), dupa care subtiem cu zeama in care a fiert puiul si amestecam repede cu un tel sa nu se formeze cocoloase.Fierbem sosul la foc mic 10-15 minute, apoi adaugam carnea care a fost aleasa de pe oase. La sfarsit punem si smantana si mai lasam sa fiarba 3-4 minute. Condimentam cu sare si piper. In momentul servirii se adauga marar (patrunjel) in farfurie.Pofta buna!

Share