Mancaruri de post

Ciulama de ciuperci

ciupercile se curata si se taie felii.ceapa se curata,se spala , se toaca marunt si se pune la calit in ulei incins.cand devine sticloasa,se adauga si ciupercile si se lasa pe foc pana se inmoaie si scade tot sosul pe care il lasa apoi se adauga si usturoiul tocat marunt.se adauga si faina,se caleste putin si se stinge cu supa de legume,se pune sare si piper dupa gust si se lasa sa mai dea cate

Ciulama de ciuperci


Portii

4

portii


Timp preparare

8

minute


Timp gatire

8

minute

Ingrediente

  • 500g ciuperci

  • 1 ceapa

  • 3 linguri ulei masline

  • 1 lingura faina

  • 1 legatura usturoi verde

  • 1 legatura patrunjel verde

  • 500 ml supa de legume(o poti prepara dintr-un cub knorr)

Mod de preparare

  • ciupercile se curata si se taie felii.ceapa se curata,se spala , se toaca marunt si se pune la calit in ulei incins.cand devine sticloasa,se adauga si ciupercile si se lasa pe foc pana se inmoaie si scade tot sosul pe care il lasa apoi se adauga si usturoiul tocat marunt.se adauga si faina,se caleste putin si se stinge cu supa de legume,se pune sare si piper dupa gust si se lasa sa mai dea cateva clocote.se serveste fierbinte,cu mult patrunjel tocat fin,cu piure de cartofi sau mamaliguta.

Share