Bors, ciorbe si supe

Ciorba de vacuta

  • Curatam si spalam bine legumele.
  • Spalam bine carnea si o taiem cubulete.
  • Tocam ceapa, morcovii, gulia, telina, patrunjelul si le calim in putin ulei.
  • Adaugam cubuletele de carne, calim putin si dupa adaugam apa.
  • Punem sare si piper.
  • Lasam sa fiarba 20-25 minute.
  • Adaugam bulionul si legumele congelate.

    Ciorba de vacuta


    Portii

    8

    portii


    Timp preparare

    20

    minute


    Timp gatire

    20

    minute

    Ingrediente

    • 500 g carne de vita

    • 4 morcovi

    • 2 cepe

    • 1 gulie

    • 1 telina intreaga (radacina+frunze)

    • 2 radacini de patrunjel

    • 300 gr amestec legume pt ciorba

    • 350 ml bulion

    • 2 catei de usturoi

    • sare

    • piper

    Mod de preparare

      • Curatam si spalam bine legumele.
      • Spalam bine carnea si o taiem cubulete.
      • Tocam ceapa, morcovii, gulia, telina, patrunjelul si le calim in putin ulei.
      • Adaugam cubuletele de carne, calim putin si dupa adaugam apa.
      • Punem sare si piper.
      • Lasam sa fiarba 20-25 minute.
      • Adaugam bulionul si legumele congelate.
      • Mai lasam inca 15-20 minute.
      • Servim calda cu smantana si ardei iute.

      POFTA BUNA!!

    Share