Ciorbe/supe

Ciorba de rosii

Ceapa, morcovii, pastarnacul, ardeiul le dau prin robot si apoi le calesc un pic (pana ce ceapa devine sticloasa)si adaug orezul. Pun apa si fierb pana se patrund legumele.Rosiile le dau si pe ele prin robot (avand grija sa fie taiate un pic mai mare) si le pun peste legume, mai las 15 minute si GATA. Dreg ciorba de sare si acreala. La sfarsit pun ouale batute si leusteanul.S-AVETI POFTA!

daca gasesti pune si nise rosii mititele (in ciorba) iese mult mai gustoasa si mai aspectoasa (eu n-am avut)

Ciorba de rosii o manac cu pofta de fiecare data si daca gasec rosii mai mititele ii pun cateva si iese perfecta. Eu fac si iarna ciorba asta avand grija sa-mi pun cateva pungi de rosii in congelator de cu toamna. Si sa vedeti… cat de bine venita este dupa ce ne-am inbuibat cu carne de sarbatori

Ciorba de rosii

Ingrediente

  • 1 kg rosii,un ardei,o legatura de morcovi,o legatura de pastarnac,o legatura de leustean,o ceapa,2 oua,50 ml ulei (de palmier),sare,lamaie (daca vreei mai acra)o mana de orez.

Mod de preparare

  • Ciorba de rosii o manac cu pofta de fiecare data si daca gasec rosii mai mititele ii pun cateva si iese perfecta. Eu fac si iarna ciorba asta avand grija sa-mi pun cateva pungi de rosii in congelator de cu toamna. Si sa vedeti… cat de bine venita este dupa ce ne-am inbuibat cu carne de sarbatori

Share