Ciorbe/supe

Ciorba de pui a la grec

Pieptul de pui se pune la fiert cu 2 linguri de delikat. Separat, se curata legumele, se maruntesc si se calesc apoi in 2 linguri ulei. Se adauga apoi peste puiul din vas si se lasa mai departe la fiert. Se bat galbenusurile cu smantana, si se toarna totul in ciorba.Se mai lasa ciorba sa dea in 1-2 clocote, apoi se adauga delikat bors si se presara verdeata. Ciorba de pui a la grec se serveste calda.

Ciorba de pui a la grec este o reteta delicioasa de ciorba, plina de zarzavaturi si vitamine. O portie de ciorba de pui cu siguranta te va incalzi.

Ciorba de pui a la grec

Ingrediente

  • 1 piept de pui, 1 ceapa, 2 morcovi, 1 ardei rosu, 1 jumatate de telina, marar, patrunjel, 1 jumatate lamaie, 250 gr smantana, 2 galbenusuri, 3 linguri orez, 2 lingurite delikat, 2-3 lingurite delikat bors

Mod de preparare

  • Ciorba de pui a la grec este o reteta delicioasa de ciorba, plina de zarzavaturi si vitamine. O portie de ciorba de pui cu siguranta te va incalzi.

Share