Ciorbe/supe

Ciorba de perisoare cu zeama de varza

Ceapa se toaca marunt si se pune in apa la fiert impreuna cu morcovul.Carnea tocata se amesteca cu orezul spalat si scurs, sare, piper si marar tocat. Se formeaza perisoare care se pun peste legume la fiert. Se mai adauga apa daca e nevoie. La jumatatea fierberii perisoarelor se adauga cartofii taiati in cubulete.Cand au fiert bine toate se adauga zeama de varza data in clocot, pasta de tomate, pastele, sare si piper si se fac zdrente din oul batut. Se mai fierbe ciorbita cateva minute apoi se stinge focul si se presara leusteanul.Se serveste fierbinte cu ceapa si iaurt sau smantana.

E ciorba mea preferata .

Ciorba de perisoare cu zeama de varza

Ingrediente

  • 500 g carne tocata de porc 100 g orez 2 morcovi 1 ceapa 2 cartofi taitei zeama de varza pasta de tomate sare piper marar proaspat leustean (congelat) 1 ou

Mod de preparare

  • E ciorba mea preferata .

Share