Ciorbe/supe

Ciorba de ciuperci Champignon

Se pune apa la fiert. Se curata legumele si se spala. Cand apa incepe sa fiarba se adauga ceapa taiata .Morcovul, telina se curata, se spala si se dau pe razatoarea cu ochiuri mari. Intr-o tigaie se pune ulei si se pun morcovii si telina razalite, apoi se adauga si ardeiul kapia tocat cubulete mici. Se calesc toate pana se inmoaie si se adauga in oala cu ciorba. Ciupercile se curata, se spala si s

Ciorba de ciuperci Champignon

Ingrediente

  • 1 kg ciuperci champignon 1 ou 200 gr smantana 3 morcovi 1 ardei kapia rosu 1/4 telina 1 ceapa rosie 5-6 catei usturoi 1 legatura frunze patrunjel sare,piper 3 linguri ulei

Mod de preparare

  • Se pune apa la fiert. Se curata legumele si se spala. Cand apa incepe sa fiarba se adauga ceapa taiata .Morcovul, telina se curata, se spala si se dau pe razatoarea cu ochiuri mari. Intr-o tigaie se pune ulei si se pun morcovii si telina razalite, apoi se adauga si ardeiul kapia tocat cubulete mici. Se calesc toate pana se inmoaie si se adauga in oala cu ciorba. Ciupercile se curata, se spala si se taie in cuburi mari. Se adauga in ciorba sa fiarba. Cand sunt fierte toate se adauga usturoiul tocat marunt. Se face dressingul din 1 galbenus de ou si smantana,se aduce la aceeasi temperatura cu ciorba apoi se toarna in fir subtire in ciorba. Albusul se pune in ciorba. Se potriveste de sare si piper si se presara frunze de patrunjel verde tocat.Se serveste calda.

    Cand se pune dressingul focul trebuie sa fie mic

Share