Ciorbe/supe

Ciorba de ciolan de porc

Legumele se curata, se spala si se toaca marunt, iar morcovul si pastarnacul se rade si se taie rondele. Oasele se spala bine-bine. Se fierbe carnea si oasele de porc in apa cu sare, spumanadu-se bine.Cand carnea este fiarta, se scoate, oasele se dau deoparte, carnea se taie cubulete mici. (da… stiu.. ca la copii, doar ca si eu am un copil mai mare care nu mananca carnea din ciorba decat asa :))

Ciorba de ciolan de porc

Ingrediente

  • carne + oase porc 1 ceapa 1 morcov mare (eu am avut taiat si congelat) 1 pastarnac 1 ardei capia 50 g mazare congelata 100 g brocoli congelat suc de rosii bors sare delikat patrunjel

Mod de preparare

  • Legumele se curata, se spala si se toaca marunt, iar morcovul si pastarnacul se rade si se taie rondele. Oasele se spala bine-bine. Se fierbe carnea si oasele de porc in apa cu sare, spumanadu-se bine.Cand carnea este fiarta, se scoate, oasele se dau deoparte, carnea se taie cubulete mici. (da… stiu.. ca la copii, doar ca si eu am un copil mai mare care nu mananca carnea din ciorba decat asa :))) )Zeama se strecoara (in general strecor cam toata zeama in care a fiert carne, pentru a ramane ciorba mai clara si curata). In zeama strecurata se pune ceapa, morcovul, pastarnacul, ardeiul si se fierbe 15-20 min. Apoi se adauga si restul legumelor congelate.Cand toate legumele sunt aproape gata, se adauga sucul de rosii. La final se potriveste de sare, se pune borsul, iar dupa ce se opreste focul se adauga verdeata tocata.Pofta buna!

Share