Bors, ciorbe si supe

Ciorba de cartofi cu rosii

Am taiat cartofii si rosiile cubulete, ceapa marunt, morcovul rondele si ardeii bastonase.

Am pus ulei intr-o oala, am adaugat legumele, in afara de cartofi le-am lasat sa se inmoaie, punand putina apa din cand in cand, cam 10 min.

Cand s-au inmuiat, am adaugat si cartofii, apoi am pus apa mai multa, am potrivit cu sare, piper si cimbru si am lasat sa fiarba pentru 35 min.

Ciorba de cartofi cu rosii


Portii

8

portii


Timp preparare

16

minute


Timp gatire

16

minute

Ingrediente

  • 4 cartofi mari

  • 5 rosii

  • o ceapa

  • o jumatate de gogosar

  • un ardei gras

  • un morcov

  • sare, piper, cimbru

  • patrunjel

Mod de preparare

  • Am taiat cartofii si rosiile cubulete, ceapa marunt, morcovul rondele si ardeii bastonase.

    Am pus ulei intr-o oala, am adaugat legumele, in afara de cartofi le-am lasat sa se inmoaie, punand putina apa din cand in cand, cam 10 min.

    Cand s-au inmuiat, am adaugat si cartofii, apoi am pus apa mai multa, am potrivit cu sare, piper si cimbru si am lasat sa fiarba pentru 35 min.

    La sfarsit, am adaugat patrunjel.

Share