Bors, ciorbe si supe

Ciorba de cartofi cu afumatura

Carnea se pune la fiert.Cand este pe jumatate fiarta punem cartofii taiati cubulete, o ceapa taiata marunt, 2 linguri de zarzavat pentru ciorbe ( eu am pus pe iaran ardeu cu rosii), o lingurita de pasta de ardeu iute, delikat  si sare dupa gust.Separat facem un rantas din o ceapa, o

Ciorba de cartofi cu afumatura


Portii

8

portii


Timp preparare

20

minute


Timp gatire

20

minute

Ingrediente

  • 1 kg cartofi

  • 1 kg carne afumata cu os

  • 2 linguri zarzavat pentru ciorbe (conservat in borcan pentru iarna)

  • o lingurita pasta de ardeu iute

  • 2 ceape

  • 1 lingura faina

  • delikat

  • sare

  • smantana

  • patrunjel verde

Mod de preparare

  • Carnea se pune la fiert.Cand este pe jumatate fiarta punem cartofii taiati cubulete, o ceapa taiata marunt, 2 linguri de zarzavat pentru ciorbe ( eu am pus pe iaran ardeu cu rosii), o lingurita de pasta de ardeu iute, delikat  si sare dupa gust.Separat facem un rantas din o ceapa, o lingura de faina, pe care le prajim putin, dupa care adaugam apa si apoi smantana.Dupa ce da un clocot rantasul il punem pe ciorba.Ciorba o mai fierbem cateva minute (2-3 min.), iar la final  adaugam patrunjel verde taiat marunt.

    Pofta buna!!!

     

Share