Ciorbe/supe

Ciorba cu pastai

Ceapa se caleste in ulei pana se inmoaie, apoi se adauga morcovul ras prin razatoarea cu gauri mici si pasta de rosii si se mai caleste 2-3 minute. Adaugam apoi 2,5 litri de apa si pastaile taiate cubulete si se lasa la fiert pentru 20 de minute.Curatam rosia de piele si seminte, o taiem marunt si o adaugam in supa. Dupa 5 minute punem si patrunjelul, leusteanul, sucul de lamaie si sare si mai las

Ciorba cu pastai

Ingrediente

  • o mana buna de pastai galbene 1 morcov 1 ceapa de ardel verde 1 rosie 1 lingura pasta de rosii concentrata 1 legatura leustean(eu am avut uscat) 1 legatura patrunjel 2 linguri suc de lamaie 4 linguri ulei sare

Mod de preparare

  • Ceapa se caleste in ulei pana se inmoaie, apoi se adauga morcovul ras prin razatoarea cu gauri mici si pasta de rosii si se mai caleste 2-3 minute. Adaugam apoi 2,5 litri de apa si pastaile taiate cubulete si se lasa la fiert pentru 20 de minute.Curatam rosia de piele si seminte, o taiem marunt si o adaugam in supa. Dupa 5 minute punem si patrunjelul, leusteanul, sucul de lamaie si sare si mai lasam pe foc inca 5 minute dupa care este gata de servit.

Share