Ciorbe/supe

Ciorba cu chiftelute din ficat de pui

Curatam morcovii, cartofii, ceapa, ardeiul, apoi le taiem bucati mai mari si le punem la fiert impreuna cu pulpele dezosate. Spalam rosia si o taiem dupa care o adaugam in oala.Intre timp tocam ficateii de pui, ii condimentam cu sare, boia dulce, piper si ulei, adaugam si ouale si amestecam. Le trecem prin pesmet si formam chiftelutele.Punem chiftelutele in ciorba si lasam sa fiarba timp de 1 or

Ciorba cu chiftelute din ficat de pui

Ingrediente

  • 5 morcovi 3 cartofi 1 rosie 2 ardei rosii 1 ceapa patrunjel 2 pulpe 500 g ficat pesmet 2 oua sare boia dulce zeama de lamaie fidea piper ulei

Mod de preparare

  • Curatam morcovii, cartofii, ceapa, ardeiul, apoi le taiem bucati mai mari si le punem la fiert impreuna cu pulpele dezosate. Spalam rosia si o taiem dupa care o adaugam in oala.Intre timp tocam ficateii de pui, ii condimentam cu sare, boia dulce, piper si ulei, adaugam si ouale si amestecam. Le trecem prin pesmet si formam chiftelutele.Punem chiftelutele in ciorba si lasam sa fiarba timp de 1 ora, cand chiftelutele se ridica inseamna ca sunt fierte. Cand au inceput sa se ridice adaugam fideaua si lasam sa mai fiarba 5 minute. Stingem focul adaugam zeama de lamaie si sare dupa gustSe serveste cu patrunjel verde si smantana

Share