Ciorbe/supe

Ciorba cu carne tocata

Intr-o oala punem putin ulei si carnea tocata impreuna cu ceapa taiata cubulete. Le lasam sa se caleasca putin si adaugam legumele taiate. Punem apa cat sa ramana loc liber de 2 degete in oala si lasam sa fiarba, cand da in clocot adaugam orezul spalat si cartofii taiati cubulete. Potrivim de sare si piper, cand orezul a fiert adaugam lingurita de sare de lamaie, oul batut cu smantana si verdeata

Ciorba cu carne tocata

Ingrediente

  • 500 gr carne tocata 100 gr orez 3 morcovi 2 ardei 1 telina 1 ceapa 4 cartofi 1 ou 100 gr smantana 1 lingurita de sare de lamaie sare piper verdeata(frunze de patrunjel si telina)

Mod de preparare

  • Intr-o oala punem putin ulei si carnea tocata impreuna cu ceapa taiata cubulete. Le lasam sa se caleasca putin si adaugam legumele taiate. Punem apa cat sa ramana loc liber de 2 degete in oala si lasam sa fiarba, cand da in clocot adaugam orezul spalat si cartofii taiati cubulete. Potrivim de sare si piper, cand orezul a fiert adaugam lingurita de sare de lamaie, oul batut cu smantana si verdeata tocata marunt. Pofta buna.

Share