Bors, ciorbe si supe

Ciorba cu aripi de pui si taitei

Se spala ceapa si se taie rondele.Morcovul se curata si se taie si el rondele.Ardeiul se spala,se curata si se taie bucati mici.Se pun toate legumele in putin ulei si se dau la foc mic cateva minute,cu sare,piper si vegeta pana se inmoaie.Se adauga aripile de pui si se acopera cu apa si se lasa pe foc inca 20minute.

Intre timp se curata cartofii si se taie rondele.Dupa cele 20minute se

Ciorba cu aripi de pui si taitei


Timp preparare

12

minute


Timp gatire

12

minute

Ingrediente

  • 1ardei capia rosu

  • 2ardei capia galbeni

  • 1morcov mare

  • 10cartofi foarte mici

  • 6aripi de pui

  • 1pumn de teietei mai lati

  • patrunjel

  • leustean

  • sare,piper,vegeta,cuburi de vegeta de pui

  • 2fire ceapa verde

  • 3linguri bors knorr sau bors de casa dupa gust

Mod de preparare

  • Se spala ceapa si se taie rondele.Morcovul se curata si se taie si el rondele.Ardeiul se spala,se curata si se taie bucati mici.Se pun toate legumele in putin ulei si se dau la foc mic cateva minute,cu sare,piper si vegeta pana se inmoaie.Se adauga aripile de pui si se acopera cu apa si se lasa pe foc inca 20minute.

    Intre timp se curata cartofii si se taie rondele.Dupa cele 20minute se adauga si cartofii in ciorba si se completeaza cu apa si se mai lasa la fiert 15minute,apoi se adauga si teieteii si se mai lasa sa fiarba inca 10minute.

    Spre sfarsit se adauga borsul,se mai condimenteaza dupa gust si se presara patrunjelul si leusteanul tocate marunt.

    POFTA BUNA

Share