Pui

Ciocanele umplute pe pat de dovlecel

In tava cuptorului asezam feliutele de dovlecei pe care le saram si piperam,o felie de sunca,cate o bucata de pulpita crestata,sarata si piperata, pe care o impanam cu ciuperci,o felie de rosie,ceapa,branza,bucati de unt si o felie de sunca deasupra.In tava adaugam 1 lingura de ulei si apa si dam la cuptor la foc potrivit pana se rumenesc.Pofta buna.

Ciocanele umplute pe pat de dovlecel


Timp preparare

12

minute


Timp gatire

12

minute

Ingrediente

  • 5 ciocanele

  • 5 felii de dovlecel

  • ciuperci

  • rosii

  • ceapa

  • branza

  • unt

  • 10 feliute de sunca

  • 1 lg ulei

  • apa

  • sare

  • piper

Mod de preparare

  • In tava cuptorului asezam feliutele de dovlecei pe care le saram si piperam,o felie de sunca,cate o bucata de pulpita crestata,sarata si piperata, pe care o impanam cu ciuperci,o felie de rosie,ceapa,branza,bucati de unt si o felie de sunca deasupra.In tava adaugam 1 lingura de ulei si apa si dam la cuptor la foc potrivit pana se rumenesc.Pofta buna.

Share