Diverse

Ciocanele impachetate in bacon

Ciocanelele spalate si curatate de piele (se indeparteaza) se cresteaza pe alocuri, se ung cu un pic de ulei, se ung cu mustar, apoi se sareaza si condimenteaza; Se infasoara fiecare in cate o felie de bacon, apoi se asaza unul langa altul in tavita, se adauga vinul si 100 ml apa si se dau la cuptor, cca. 40 minute. pana se intrepatrund si se rumenesc frumos.Varza se da in 2-3 clocote,se scurge si

Ciocanele impachetate in bacon

Ingrediente

  • 3 ciocanele de pui6 buc de bacon feliat1 lingurita de mustar2 linguri de ulei de masline100 ml vin alb seccimbrisor uscatrozmarin uscatlegume deshidratate fara sarepipersaregarnitura:200 g varza de Bruxelle3-4 cartofi noi4-5 rosii Cherryun strop de ulei de maslinecimbrisor si rozmarin uscatlegume deshidratecateva fire de marar verde

Mod de preparare

  • Ciocanelele spalate si curatate de piele (se indeparteaza) se cresteaza pe alocuri, se ung cu un pic de ulei, se ung cu mustar, apoi se sareaza si condimenteaza; Se infasoara fiecare in cate o felie de bacon, apoi se asaza unul langa altul in tavita, se adauga vinul si 100 ml apa si se dau la cuptor, cca. 40 minute. pana se intrepatrund si se rumenesc frumos.Varza se da in 2-3 clocote,se scurge si se trece sub jet de apa rece, apoi alaturi de cartofii curatati si rosioare se pun in tavita, se stropesc cu ulei, se sareaza si condimenteaza, apoi se toarna un pic de apa si se dau la cuptor, cca. 20 minute pana se rumenesc. Se presara mararul verde.Ciocanele se servesc, alaturi de garnitura de legume.Pofta buna!

Share