Carne si fripturi

Chiftelute de pui imbulinate

Se spala carnea si se taie bucati.Se da prin masina de tocat,impreuna cu ceapa verde,usturoiul.Se amesteca totul cu ouale batute bine,se adauga condimentele si painea se inmoaie in lapte si se stoarce bine.Adaugam si mararul tocat marunt.Se omogenizeaza totul,se umezesc mainile cu apa rece si se formeaza chiftele rotunde.Se dau prin faina si se pun la prajit intr-un ceaun cu uleiSe scot pe un servet si se servesc calde cu cartofi natur.

Reteta este luat din click!pofta buna este putin modificata dar sunt foarte bune

Chiftelute de pui imbulinate

Ingrediente

  • 500 g piept de pui 2 fire de ceapa verde 4 catei de usturoi 3 felii de paine 3 oua sare/piper/boia dulce/ghimbir 3-4 linguri faina 100 ml ulei pentru prajit 1/2 legatura marar 1 cana lapte

Mod de preparare

  • Reteta este luat din click!pofta buna este putin modificata dar sunt foarte bune

Share