Aperitive / Garnituri

Chiftelute de cartofi

Se spala bine cartofii, se fierb in apa, se curata de coaja si se paseaza.Se adauga susanul, smantana, 2 oua si 200 g faina.Se amesteca bine, se asezoneaza cu sare, ghimbir si piper alb dupa gust.O sa iasa o pasta omogena. Se ia cu 1 lingura din compozitie se formeaza chiftele, se dau prin faina, ou si pesmet si se prajesc in ulei incins.Se scot pe un servet de hartie.

Se pot pune in compozitie si verdeturi. Se servesc cu mujdei de usturoi

Reteta este luata din click pofta buna! Sunt foarte bune,sa incercati!

Chiftelute de cartofi

Ingrediente

  • 6 cartofi mari 2 oua 4 linguri de smantana 50 g susan 200 g faina sare,piper alb,ghimbir Pentru prajit: 2 oua pesmet faina ulei pentru prajit

Mod de preparare

  • Reteta este luata din click pofta buna! Sunt foarte bune,sa incercati!

Share