Diverse

Chiftelute cu sos

Se pregatesc chiftelutele asa cum va doriti.O sugestie o gasiti aici Chiftelute cu susan.Se toaca ceapa si usturoiul si se calesc in ulei pana devin translucide.Se condimenteaza dupa gust cu sare si piper si se adauga chiftelutele si apa/supa de legume.Se fierb pana sunt bine patrunse, iar apoi se adauga sucul de rosii/bulionul.Se continua fierberea pana sosul format ajunge la consistenta dorita.S

Chiftelute cu sos

Ingrediente

  • 20 de chiftelute 2 cepe albe o legatura de ceapa verde cativa catei de usturoi sare si piper dupa gust 200 ml suc de rosii/bulion 300 ml apa ori supa de legume Pepene murat pentru servit

Mod de preparare

  • Se pregatesc chiftelutele asa cum va doriti.O sugestie o gasiti aici Chiftelute cu susan.Se toaca ceapa si usturoiul si se calesc in ulei pana devin translucide.Se condimenteaza dupa gust cu sare si piper si se adauga chiftelutele si apa/supa de legume.Se fierb pana sunt bine patrunse, iar apoi se adauga sucul de rosii/bulionul.Se continua fierberea pana sosul format ajunge la consistenta dorita.Se servesc cu pepene murat.Pofta buna!

Share