Aperitive / Garnituri

Chiftelute cu dovlecel

Se curata de coaja dovlecelul si cartofii si se rad se lasa putin la scurs dupa care se amesteca cu cascavalul,ouale, usturoiul, sarea piperul si faina cat sa iasa un aluat moale dar sa-si pastreze totusi forma.

Se iau cu lingura si se prajesc in ulei de floarea soarelui.

Eu am mai adaugat in compozitie marar tocat marunt si au iesit fffffoarte gustoase.

Chiftelute cu dovlecel


Timp preparare

8

minute


Timp gatire

8

minute

Ingrediente

  • 1 dovlecel

  • 100 grame cascaval ras

  • 2 bucati cartofi

  • 3-4 linguri faina alba

  • 3 oua

  • dupa gust sare

Mod de preparare

  • Se curata de coaja dovlecelul si cartofii si se rad se lasa putin la scurs dupa care se amesteca cu cascavalul,ouale, usturoiul, sarea piperul si faina cat sa iasa un aluat moale dar sa-si pastreze totusi forma.

    Se iau cu lingura si se prajesc in ulei de floarea soarelui.

    Eu am mai adaugat in compozitie marar tocat marunt si au iesit fffffoarte gustoase.

    Pofta buna!

Share