Diverse

Chiftelute cu ceapa verde si usturoi verde

Spalam frunzele de ceapa si usturoi, le tocam marunt si le punem peste carne. Inmuiem chifla in lapte, o stoarcem si o punem peste carne. Dam cartofii pe razatoarea mica, ii stoarcem, dar nu foarte mult si ii adaugam peste carne, ceapa si chifla, omogenizam totul, apoi adaugam sare si piper dupa gust, la final spargem un ou.Formam din compozitie obtinuta chiftelute rotunde le trecem prin pezmet si apoi le prajim in uleiul bine incins. Cand s-au rumenit pe o parte le intoarcem pe partea cealalta, cand sunt prajite bine se scot pe un servetel sa se absoarba surplusul de ulei. Se servesc atat calde cat si reci.

Imi place foarte mult ceapa si usturoiul verzi,cu frunze cu tot, asa ca am prestat niste chiftelute.

Chiftelute cu ceapa verde si usturoi verde

Ingrediente

  • 400 g carne de porc tocata 5 fire de ceapa verde,parte de frunze 5 fire de usturoi verde,parte de frunze 3 cartofi noi,nu foarte mari 1 chifla kaiser lapte pentru inmuiat chifla 1 ou sare piper pezmet ulei pentru prajit

Mod de preparare

  • Imi place foarte mult ceapa si usturoiul verzi,cu frunze cu tot, asa ca am prestat niste chiftelute.

Share