Aperitive / Garnituri

Chiftelute cu branza si verdeata

Verdeata se toaca, cascavalul se razuie, branza se faramiteaza, se amesteca totul intr-un bol, se pune si parmezanul, iaurtul, ouale, praful de sare, amidonul si praful de copt si se amesteca.Intr-un vas, se amesteca amidonul si pesmetul.Se iau gramajoare din compozitie, se tavalesc in pesmet si amidon si se formeaza chiftelutele.Se prajesc in uleiul incins, apoi se scot pe un platou pe care punem servete absorbante.Spor si pofta buna!

Sunt foarte gustoase!

Chiftelute cu branza si verdeata

Ingrediente

  • 200 gr cascaval150 gr branza telemea( eu am avut cremoasa President)70 gr parmezan100 gr iaurt grecesc ( 10%)50 gr amidon de porumb( daca mai simtiti nevoia mai puteti pune, va opriti la maxim 75 gr.)2 oua (medii)1 legatura ceapa verde1 varf de legatura de mararun varf de legatura de patrunjelsare un prafpesmet si amidon in cantitati egale( 2 canite)1 varf de lingurita praf de copt sau bicarbonat)ulei pentru prajit

Mod de preparare

  • Sunt foarte gustoase!

Share