Mancaruri cu carne

Chiftelute cu ardei si cimbru

Cine nu s-a saturat de clasicele chiftele , asa ca pe ici pe colo mai schimbam cate ceva la ele . Din cauza vitezei se pare ca am uitat oul , Din fericire chiftelutele s-au prajit uniform fara sa se imprastie . Poate si cu ou erau doar mai aspectuase .

  1.  Se amesteca toate ingredientele bine .
  2.  Cu mana  unsa cu ulei se formeaza chiftelute care se prajesc in ulei incins .
  3. Scoateti pe servet de hartie absorbant .
  4.  Serviti cu legume ca aperitiv sau cu garnitura de cartofi ca fel principal .

Chiftelute cu ardei si cimbru


Timp preparare

8

minute


Timp gatire

8

minute

Ingrediente

  • 300 gr carne tocata pui

  • 300 gr carne tocata porc

  • 1 lingurita usturoi tocat

  • 1 lingurita cimbru tocat

  • 1 ceapa rosie tocata

  • 2 linguri pesmet

  • 2 linguri lapte

  • 2 linguri pasta kapia

  • sare

  • piper

  • ulei pentru prajit

Mod de preparare

    1.  Se amesteca toate ingredientele bine .
    2.  Cu mana  unsa cu ulei se formeaza chiftelute care se prajesc in ulei incins .
    3. Scoateti pe servet de hartie absorbant .
    4.  Serviti cu legume ca aperitiv sau cu garnitura de cartofi ca fel principal .

Share