Diverse

Chiftele in foi de ceapa invelite in jambon

Intr-un bol adaugam carnea, usturoiul pisat, ouale batute, cartofi dati prin razatoarea mica si storsi bine, morcovul dat prin razatoare, patrunjel si condimente dupa gust.Amestecam bine pana ce se omogenizeaza compozitia, acoperim cu folie si dam la rece 30 minute.Ceapa curatata o spalam si o taiem in doua.Desprindem cu grija foita cu foita avand grija sa nu rupem cele 4 foite mai mari.Formam chi

Chiftele in foi de ceapa invelite in jambon

Ingrediente

  • Chiftele 500 g carne tocata amestec 2 oua sare piper boia de ardei dulce 5 catei usturoi 1/2 legatura patrunjel 2-3 linguri faina 2 cartofi 1 morcov Crusta 2-3 cepe(depinde de marime) 7 felii de jambon

Mod de preparare

  • Intr-un bol adaugam carnea, usturoiul pisat, ouale batute, cartofi dati prin razatoarea mica si storsi bine, morcovul dat prin razatoare, patrunjel si condimente dupa gust.Amestecam bine pana ce se omogenizeaza compozitia, acoperim cu folie si dam la rece 30 minute.Ceapa curatata o spalam si o taiem in doua.Desprindem cu grija foita cu foita avand grija sa nu rupem cele 4 foite mai mari.Formam chiftele de dimensiunea cepei, aproximativ si cu foitele cepei imperechem cate 2 de marime egala. Fiecare ceapa o invelim cu cate o felie de jambon, sa fie bine stransa.Chiftele in foi de ceapa le asezam direct in tava cu hartie de copt sau in forme de briose. Dam tava la cuptorul incalzit pentru 25-35 minute la 180 grade.

Share