Pui

Chiftele din piept de pui

Cele mai bune!
Asta este o versiune cu ele prajte in tigaie, dar in cuptor ies si mai gustoase.

Legumele se curata si se dau pe razatoarea mica, patrunjelul il tocam marunt.

Punem peste carne legumele, ouale si condimentele.

Amestecam pana obtinem o pasta omogena, verificam gustul si daca este nevoie mai completam cu ce este nevoie.

In functie de cat de dens este amestecul adaugam si pesmet.

Pregatim o tigaie in care punem ulei. Cand acesta este suficient d

Chiftele din piept de pui


Timp preparare

8

minute


Timp gatire

8

minute

Ingrediente

  • in jur de 450 de grame piept de pui tocat

  • 2 oua

  • un morcov mai mare

  • o ceapa medie

  • un cartof

  • patrunjel

  • sare, piper

  • o lingurita de boia de ardei iute

  • pesmet

Mod de preparare

  • Legumele se curata si se dau pe razatoarea mica, patrunjelul il tocam marunt.

    Punem peste carne legumele, ouale si condimentele.

    Amestecam pana obtinem o pasta omogena, verificam gustul si daca este nevoie mai completam cu ce este nevoie.

    In functie de cat de dens este amestecul adaugam si pesmet.

    Pregatim o tigaie in care punem ulei. Cand acesta este suficient de incins punem bilute sau chiftelute din amestec. 

    Le lasam pana sunt rumenite frumos pe ambele parti. Cand sunt gata, le scoatem pe un servetel pentru a fi absorbit uleiul.

Share