Carne si fripturi

Chiftele de pui si curry

Ceapa se curata, se spala si se toaca marunt. Carnea se toaca in masina sau robot de bucatarie si se amesteca cu boia,curcuma, sare, chimen (curry se foloseste mai tarziu), oul, pesmetul,usturoiul si cepele tocate marunt.Se formeaza chiftelele, se presara curry peste fiecare si se prajesc in ulei incins (la foc mic), pana se rumenesc. Se pot servi cu cartofi, salata de varza, etc. Mi-au iesit 35

Chiftele de pui si curry

Ingrediente

  • 500 g piept de pui3 cepe medii1 lg-ta curcuma pudra1/2 lg-ta boia iute1 lg-ta sare1 lg-ta chimen macinat1 ou2 lg pesmet4 catei usturoiAlte ingrediente:1 lg curryulei pentru prajit

Mod de preparare

  • Ceapa se curata, se spala si se toaca marunt. Carnea se toaca in masina sau robot de bucatarie si se amesteca cu boia,curcuma, sare, chimen (curry se foloseste mai tarziu), oul, pesmetul,usturoiul si cepele tocate marunt.Se formeaza chiftelele, se presara curry peste fiecare si se prajesc in ulei incins (la foc mic), pana se rumenesc. Se pot servi cu cartofi, salata de varza, etc. Mi-au iesit 35 bucati.

Share