Aperitive / Garnituri

Chiftele de iepure in crusta de pesmet si susan

Carne de iepure se dezoseza,se spala, si se macina in robotul de bucatarie. Legumele se curata se spala si se dau prin razatoarea mica.

Intr-un bol punem carnea de iepure macinata,legumele,ouale,patrunjelul verde tocat,tarhonul , sare si piper dupa gust. Amestecam foarte bine toate ingredientele.

Intr-o farfurie punem cantitati egale de pesmet si susan pe care le amestecam bine.

Chiftele de iepure in crusta de pesmet si susan


Portii

21

portii


Timp preparare

16

minute


Timp gatire

16

minute

Ingrediente

  • * 800 g carne de iepure

  • * 2 oua

  • * 1 morcov

  • * 1 cartof

  • * patrunjel verde

  • * tarhon uscat

  • * susan

  • * pesmet

  • * sare de mare

  • * piper

Mod de preparare

  • Carne de iepure se dezoseza,se spala, si se macina in robotul de bucatarie. Legumele se curata se spala si se dau prin razatoarea mica.

    Intr-un bol punem carnea de iepure macinata,legumele,ouale,patrunjelul verde tocat,tarhonul , sare si piper dupa gust. Amestecam foarte bine toate ingredientele.

    Intr-o farfurie punem cantitati egale de pesmet si susan pe care le amestecam bine. Cu mainile usor umede luam cate putin din compozitie si formam bilute pe care le dam prin amestecul de pesmet si susan.

    Punem chiftelele intr-o tava tapetata cu hartie de copt si dam la cuptorul preincalzit la 180 grade timp de 35-40 minute , la jumatatea timpului le mai intoarcem.

    Se servesc calde. Pofta buna!

Share