Aperitive / Garnituri

Chiftele de dovlecei cu parmezan

Dovleceii ii spalam si ii dam pe razatoarea cu gauri mari, apoi ii amestecam cu putina sare ca sa lase apa si ii stoarcem. Intr-un bol batem ouale si adaugam dovleceii, apoi restul ingredientelor. Faina punem cat sa obtinem o compozitie nu prea moale. Cu lingura luam din compozitie si prajim chiftelele in ulei incins, pe ambele parti. Le servim dupa plac. Sa aveti pofta.

Chiftele de dovlecei cu parmezan

Ingrediente

  • 2 dovlecei marisori 2 oua 3 linguri parmezan ras sare, piper dupa gust faina cat cuprinde patrunjel (daca va place)

Mod de preparare

  • Dovleceii ii spalam si ii dam pe razatoarea cu gauri mari, apoi ii amestecam cu putina sare ca sa lase apa si ii stoarcem. Intr-un bol batem ouale si adaugam dovleceii, apoi restul ingredientelor. Faina punem cat sa obtinem o compozitie nu prea moale. Cu lingura luam din compozitie si prajim chiftelele in ulei incins, pe ambele parti. Le servim dupa plac. Sa aveti pofta.

Share