Carne si fripturi

Chiftele de curcan

Carnea tocata se pune intr-un castron,punem ceapa tocata marunt,oul,patrunjelul tocat marunt si condimentele.Se presara putina faina,se amesteca bine toate ingredientele.Se formeaza chiftelele,se dau prin faina si se pun la prajit in ulei incins.Se prajesc pe ambele parti si se scot pe un servet de hartie pentru a absorbii grasimea in exces.Se servesc atat calde cat si reci.Pofta buna!

Puteti pun

Chiftele de curcan

Ingrediente

  • 250 g carne tocata de curcan 1 ou 1 ceapa mica rosie patrunjel proaspat faina ulei pentru prajit sare/piper

Mod de preparare

  • Carnea tocata se pune intr-un castron,punem ceapa tocata marunt,oul,patrunjelul tocat marunt si condimentele.Se presara putina faina,se amesteca bine toate ingredientele.Se formeaza chiftelele,se dau prin faina si se pun la prajit in ulei incins.Se prajesc pe ambele parti si se scot pe un servet de hartie pentru a absorbii grasimea in exces.Se servesc atat calde cat si reci.Pofta buna!

    Puteti pune si usturoi pisat

Share