Aperitive / Garnituri

Chiftele cu verdeata si cascaval

  1. Am tocat patrunjelul si mararul, iar cascavalul l-am taiat in patratele.
  2. Am amestecat carnea cu restul ingredietelor si am format chiftelele.
  3. Am bagat un patratel de cascaval in fiecare chiftea.
  4. Am asezat chiftelele intr-o tava cu hartie de copt si le-am bagat 15 min in cuptorul prein

    Chiftele cu verdeata si cascaval


    Portii

    12

    portii


    Timp preparare

    12

    minute


    Timp gatire

    12

    minute

    Ingrediente

    • 500g carne tocata de curcan;

    • patrunjel;

    • marar;

    • o lingura pesmet;

    • un ou;

    • 50 g cascaval;

    • sare;

    • piper.

    Mod de preparare

      1. Am tocat patrunjelul si mararul, iar cascavalul l-am taiat in patratele.
      2. Am amestecat carnea cu restul ingredietelor si am format chiftelele.
      3. Am bagat un patratel de cascaval in fiecare chiftea.
      4. Am asezat chiftelele intr-o tava cu hartie de copt si le-am bagat 15 min in cuptorul preincalzit, apoi le-am intors si le-am mai lasat 5 min.

    Share