Diverse

Chiftele cu porumb si branza

Astazi am gatit reteta dintr-o carticica de bucate pe care mi-a adus-o mama in dar, n-am rezistat cand am vazut chiftelutele apetisante… Le recomand cu drag, sunt incredibil de gustoase!

Se amesteca laptele, ouale, untul topit si sarea. Faina se pune intr-un vas larg si se face un gol in mijloc, unde se adauga amestecul de lapte.. Se adauga porumbul usor strivit in blender, cascavalul si parmezanul, ambele rase, si se amesteca bine.. In uleiul incins, se pun cu lingura gramajoare din aluat si se lasa pana devin aurii. Se scot pe servete absorbante de hartie.

Chiftele cu porumb si branza


Portii

6

portii


Timp preparare

12

minute


Timp gatire

12

minute

Ingrediente

  • 100 gr faina

  • 320 gr porumb dulce din conserva

  • 120 ml lapte

  • 2 buc ou

  • 1 praf de sare

  • 20 gr unt

  • 50 gr cascaval

  • 50 gr parmezan

  • 500 ml ulei

Mod de preparare

  • Se amesteca laptele, ouale, untul topit si sarea. Faina se pune intr-un vas larg si se face un gol in mijloc, unde se adauga amestecul de lapte.
  • Se adauga porumbul usor strivit in blender, cascavalul si parmezanul, ambele rase, si se amesteca bine.
  • In uleiul incins, se pun cu lingura gramajoare din aluat si se lasa pana devin aurii. Se scot pe servete absorbante de hartie.

Share