Aperitive / Garnituri

Chifle umplute cu ou si piept de pui

1. Pieptul de pui il taiem cubulete si-l punem la rumenit in 20 g de unt. 2. Taiem capacelele chiflelor si le scotem miezul cu ajutorul unei linguri.3. Ungem bine interiorul cu unt, punem pieptul de pui, spargem oul desupra, asezam 3 felii de rosii taiate subtire si condimentam cu sare, piper si oregano.4. Punem chiflele pe o tava tapetata cu hartie de copt si le dam in cuptorul preincalzit la 180 C timp de 15 – 20 de minute, apoi le scotem, presaram cascavalul si le dam din nou la cuptor pana cand se rumeneste frumos(cascavalul).Pofta buna!

Am vazut la Gabi pe blog reteta asta si am furat-o si eu ca-i tare buna si usor de facut

Chifle umplute cu ou si piept de pui

Ingrediente

  • 3 chifle de graham 3 oua 50 g de unt 20 g de cascaval 1 rosie cherry 30 g de piept de pui 1/4 de lingurit de oregano sare piper

Mod de preparare

  • Am vazut la Gabi pe blog reteta asta si am furat-o si eu ca-i tare buna si usor de facut

Share