Paste/pizza

Chifle Laugenbrot

Se cerne faina. Se face o maia din drojdie, 1 lingurita zahar, 2-3 lingrite faina si putina apa. Punem maiaua peste faina, uleiul si apa calduta si framantam un aluat moale si elastic. Lasam la crescut aproximativ 30 minute sau cat este cazul (trebuie sa-si dubleze volumul) .Dupa ce a crescut formam un sul pe care il taiem in 16 bucati.Punem apa la fiert impreuna cu sarea si bicarbonatul. Cand a dat in clocot punem cocutele si le oparim. Le scoatem cu o paleta si le punem in tava de copt tapetata cu hartie. Fiecare cocuta, se taie la jumatateLe introducem la cuptor pentru 25-30 minute, pana se rumenesc frumos. Se iau repede de pe hartia de copt pt ca altfel se dezlipesc foarte greu, daca se racesc. Noi le-am servit cu iaurt. Sunt extraordinare!

sa va spun cat sunt de bune …nooo, incercati-le si o sa vedeti ! inspiratia mea, Buni

Chifle Laugenbrot

Ingrediente

  • 500 g faina 270 ml apa calda 25 g drojdie proaspata 4 linguri ulei 1 lingurita sare 1 lingura zahar + o lingurita mai este necesar 2 litri apa 10 lingurite bicarbonat 1 lingurita sare

Mod de preparare

  • sa va spun cat sunt de bune …nooo, incercati-le si o sa vedeti ! inspiratia mea, Buni

Share