Fara zahar

Cheesecake Raw Vegan cu lime si zmeura

Acest cheesecake raw vegan cu lime si zmeura este foarte bun si seamana foarte bine cu cheesecake-ul clasic facut cu branza.

Primul pas este sa punem la inmuiat caju crud in apa timp de 1 ora inainte sa incepem reteta.. Avem nevoie de un robot de bucatarie pentru a face aluatul. Punem migalele in robot si le macinam impreuna cu miezul de nuca.. Adaugam curmalele fara samburi si maruntim din nou impreuna cu migdalele si miezul de nuca, dupa care verificam cu mana daca blatul e lipicos; daca nu este, se mai pot adauga cat

Cheesecake Raw Vegan cu lime si zmeura


Portii

8

portii


Timp preparare

52

minute


Timp gatire

52

minute

Ingrediente

  • 100 gr migdale

  • 50 gr miez de nuca

  • 150 gr curmale fara samburi

  • 500 gr caju crud nesarat

  • 300 ml crema de cocos

  • 100 ml ulei de cocos

  • 100 ml sirop de artar

  • 2 buc lime

  • 0.5 buc lamaie

  • 5 picaturi extract de vanilie

  • 100 gr zmeura

Mod de preparare

  • Primul pas este sa punem la inmuiat caju crud in apa timp de 1 ora inainte sa incepem reteta.
  • Avem nevoie de un robot de bucatarie pentru a face aluatul. Punem migalele in robot si le macinam impreuna cu miezul de nuca.
  • Adaugam curmalele fara samburi si maruntim din nou impreuna cu migdalele si miezul de nuca, dupa care verificam cu mana daca blatul e lipicos; daca nu este, se mai pot adauga cateva curmale pe care le maruntim.
  • Punem toata compozitia intr-o tava rotunda cu baza detasabila si cu un obiect rotund (pahar, borcan) uniformizam blatul sa fie la fel de gros pe toata baza formei rotunde.
  • Acum ne ocupam de crema in sine. In acelasi robot in care am facut prima data blatul, punem cajuul pe care il strecuram de apa si il blenduim impreuna cu crema de cocos, uleiul de cocos, siropul de artar, sucul de la cele 2 limeuri si esenta de vanilie.
  • Ultimul pas este sa punem compozitia in forma, peste blat, si sa ornam cu zmeura, coaja de lamaie si lime.

Share