Dulciuri

Chec pufos

Am vrut sa iasa un chec marmorat,dar el n-a vrut. 🙂 Cred ca banuiesc care e cauza,dar nu mai conteaza. A iesit foarte pufos si gustos. reteta am luat-o de la deyutziky,si-i multumesc.

Intr-un bol amestecam faina cu praful de copt.Adaugam oul,zaharul,laptele caldut,uleiul si esenta de vanilie.Mixam bine pana la omogenizare. Impartim compozitia in doua. In cea de-a doua adaugam cacaoa si esenta de rom.Taeptam o tava de chec cu ulei si faina si punem o lingura din compozitia alba,peste ea,una de compozitie cu cacao. rocedam asa,pana terminam toata compozitia. Dam la cuptorul pr

Chec pufos


Timp preparare

4

minute


Timp gatire

4

minute

Ingrediente

  • 250 gr faina

  • 2 linguri cacao

  • 1 praf de copt

  • 200 gr zahar

  • 1 cana lapte caldut

  • 90 ml ulei

  • 1 fiola esenta de vanilie

  • 1 fiola esenta de rom

  • 1 ou

Mod de preparare

  • Intr-un bol amestecam faina cu praful de copt.Adaugam oul,zaharul,laptele caldut,uleiul si esenta de vanilie.Mixam bine pana la omogenizare. Impartim compozitia in doua. In cea de-a doua adaugam cacaoa si esenta de rom.Taeptam o tava de chec cu ulei si faina si punem o lingura din compozitia alba,peste ea,una de compozitie cu cacao. rocedam asa,pana terminam toata compozitia. Dam la cuptorul preincalzit t 40 de minute,sau pana trece testul scobitorii.Pudram cu zahar farin.Servim.

Share