Deserturi

Chec pufos si aromat

Am separat ouale, albusurile le-am batut spuma impreuna cu zaharul si vanilia, peste am pus si galbenusurile su putina sare, am mixat pana s-a incorporat bine totul, pe urma am pus esenta de rom, faina si bicarbonatul stins cu zeama de la lamaie si la final uleiul. Dupa ce am omogenizat totul bine am pus jumatate de compozitie intr-o tava cu hartie de copt, iar in celalata jumatate am pus cacao

Chec pufos si aromat

Ingrediente

  • 4 oua 1 cana de zahar (nu plina) 2 pliculete zahar vanilat 1 lingurita bicarbonat de sodiu zeama de la o lamaie 1 cana de faina 50 ml ulei esenta de rom putina sare cacao

Mod de preparare

  • Am separat ouale, albusurile le-am batut spuma impreuna cu zaharul si vanilia, peste am pus si galbenusurile su putina sare, am mixat pana s-a incorporat bine totul, pe urma am pus esenta de rom, faina si bicarbonatul stins cu zeama de la lamaie si la final uleiul. Dupa ce am omogenizat totul bine am pus jumatate de compozitie intr-o tava cu hartie de copt, iar in celalata jumatate am pus cacao, am amestecat si am turnat peste compozitia alba. Cu un pai de chibrit am amestecat putin culorile si l-am bagat la cuptor. Facem testul cu scobitoarea.

Share