Fara gluten

Chec fara gluten

Un chec fara gluten, pregatit cu faina de orez, foarte gustos.

Se pun in robot toate ingredientele, mai putin pudra de roscove si laptele. Se mixeaza totul foarte bine timp de 10 minute.. Dupa acest timp, se rastoarna jumatate din compozitie in tava unsa si tapetata cu faina, iar in restul compozitiei se adauga pudra de roscove si laptele si se amesteca bine.. Se rastoarna in tava, peste compozitia alba, si la cuptor va sta 40 de minute la 180°C.. Dupa ce s-

Chec fara gluten


Portii

8

portii


Timp preparare

27

minute


Timp gatire

27

minute

Ingrediente

  • 125 gr iaurt de soia

  • 3 buc ou

  • 125 gr faina de orez

  • 50 gr amidon alimentar

  • 100 ml ulei

  • dupa gust sare

  • 7 gr praf de copt fara gluten

  • 2 linguri pudra de roscove

  • 1 lingura lapte de soia

  • 200 gr zahar

Mod de preparare

  • Se pun in robot toate ingredientele, mai putin pudra de roscove si laptele. Se mixeaza totul foarte bine timp de 10 minute.
  • Dupa acest timp, se rastoarna jumatate din compozitie in tava unsa si tapetata cu faina, iar in restul compozitiei se adauga pudra de roscove si laptele si se amesteca bine.
  • Se rastoarna in tava, peste compozitia alba, si la cuptor va sta 40 de minute la 180°C.
  • Dupa ce s-a racit, se scoate pe un platou, se pudreaza cu zahar, se taie si se serveste.

Share