Deserturi

Chec cu dulceata de mere (de post)

Intr-un vas se pun apa, zaharul, praful de copt, cana de ulei si se amesteca pana se omogenizeaza toate. Adaugam esentele si faina. Obtinem o compozitie de chec. Se imparte compozitia in doua parti egale. In una din compozitii se pune cacao si se amesteca bine cu telul. Tot in aceasta compozitie de cacao se adauga si dulceata de mere si se amesteca. Se toarna compozitia alba si dupa aceea cea de cacao si facem diferite miscari cu furculita. Se baga la cuptor. Se lasa cat este nevoie deoarece depinde de fiecare cuptor. Se probeaza cu scobitoarea

se poate adauga si zahar pudra

Ceva dulce si rapid !

Chec cu dulceata de mere (de post)

Ingrediente

  • 1 cana de apa minerala Borsec 1 cana de zahar 1/2 cana de ulei 3 cani de faina esenta de rom esenta de vanilie 1 praf de copt 4 linguri de cacao 4 linguri de dulceata de mere

Mod de preparare

  • Ceva dulce si rapid !

Share