Aperitive / Garnituri

Chec-aperitiv

Se bat ouale cu sare si piper, dupa care se adauga urda, faina, ulei, cascaval ras si praf de copt si se mixeaza bine. Se adauga apoi ardeiul taiat cubulete, ciupercile maruntite si maslinele feliute si se amesteca bine.

Se unge cu ulei o tava pentru chec, se toarna compozitia in tava si se da la cuptor, la 180 de grade, pentru 30-40 minute.

Chec-aperitiv


Timp preparare

12

minute


Timp gatire

12

minute

Ingrediente

  • 200 gr faina

  • 250 gr urda

  • 5 oua

  • 100 gr cascaval ras

  • un ardei gras rosu

  • masline

  • o conserva ciuperci

  • 50 ml ulei

  • un plic praf de copt

  • sare

  • piper

  • cimbru

Mod de preparare

  • Se bat ouale cu sare si piper, dupa care se adauga urda, faina, ulei, cascaval ras si praf de copt si se mixeaza bine. Se adauga apoi ardeiul taiat cubulete, ciupercile maruntite si maslinele feliute si se amesteca bine.

    Se unge cu ulei o tava pentru chec, se toarna compozitia in tava si se da la cuptor, la 180 de grade, pentru 30-40 minute.

Share