Aperitive / Garnituri

Chec aperitiv

Se bat bine ouăle cu laptele si smantana, se adauga făină in ploaie si praful de copt si se omogenizeaza . Adăugăm cascavalul ras pe razatoarea cu găuri mari, apoi punem sunca, ardeiul tăiate cubulete si maslinele feliate. Le imprietenim si turnam compoziția intr-o tava de chec mare, tapetata cu hartie de copt. Dăm la cuptor, preincalzit, la 180 grade pentru 35-40 minute sau pana trece testul scobitorii. In compozitie se pot adauga ciuperci.

Se bat bine ouăle cu laptele si smantana, se adauga făină in ploaie si praful de copt si se omogenizeaza . Adăugăm cascavalul ras pe razatoarea cu găuri mari, apoi punem sunca, ardeiul tăiate cubulete si maslinele feliate. Le imprietenim si turnam compoziția intr-o tava de chec mare, tapetata cu hartie de copt. Dăm la cuptor, preincalzit, la 180 grade pentru 35-40 minute sau pana trece t

Chec aperitiv

Ingrediente

  • 4 ouă 150 ml lapte 30 ml ulei 150 g sunca presată 100 g sunculita țărănească 200 g cașcaval ras 1 ardei gras rosu 150 g măsline feliate 225 g făină 1 linguriță praf de copt 3-4 linguri smantana 1 leg pătrunjel (optional)

Mod de preparare

  • Se bat bine ouăle cu laptele si smantana, se adauga făină in ploaie si praful de copt si se omogenizeaza . Adăugăm cascavalul ras pe razatoarea cu găuri mari, apoi punem sunca, ardeiul tăiate cubulete si maslinele feliate. Le imprietenim si turnam compoziția intr-o tava de chec mare, tapetata cu hartie de copt. Dăm la cuptor, preincalzit, la 180 grade pentru 35-40 minute sau pana trece testul scobitorii. In compozitie se pot adauga ciuperci.

Share