Se bat bine ouăle cu laptele si smantana, se adauga făină in ploaie si praful de copt si se omogenizeaza . Adăugăm cascavalul ras pe razatoarea cu găuri mari, apoi punem sunca, ardeiul tăiate cubulete si maslinele feliate. Le imprietenim si turnam compoziția intr-o tava de chec mare, tapetata cu hartie de copt. Dăm la cuptor, preincalzit, la 180 grade pentru 35-40 minute sau pana trece testul scobitorii. In compozitie se pot adauga ciuperci.
Chec aperitiv
Ingrediente
-
4 ouă 150 ml lapte 30 ml ulei 150 g sunca presată 100 g sunculita țărănească 200 g cașcaval ras 1 ardei gras rosu 150 g măsline feliate 225 g făină 1 linguriță praf de copt 3-4 linguri smantana 1 leg pătrunjel (optional)
Mod de preparare
- Se bat bine ouăle cu laptele si smantana, se adauga făină in ploaie si praful de copt si se omogenizeaza . Adăugăm cascavalul ras pe razatoarea cu găuri mari, apoi punem sunca, ardeiul tăiate cubulete si maslinele feliate. Le imprietenim si turnam compoziția intr-o tava de chec mare, tapetata cu hartie de copt. Dăm la cuptor, preincalzit, la 180 grade pentru 35-40 minute sau pana trece testul scobitorii. In compozitie se pot adauga ciuperci.