Aperitive / Garnituri

Chec Aperitiv

Se amesteca toate ingredientele, se potriveste gustul de sare si piper si se toarna in forma de chec, unsa in prealabil cu ulei si tapetata cu faina.Se da cuptor pana se coace, se rumeneste frumos deasupra.

Reteta este pt. tava mica de chec, lungime 21 cm.Pt. o tava obisnuita dublati cantitatile. Se poate folosi si altfel de carne, eu am mai facut si cu carne de vita.

Chec Aperitiv

Ingrediente

  • 250 g piept de pui tocat 100 g cascaval (dat pe razatoarea mare) 1 morcov (dat pe razatoarea mare) 1 conserva mica ciuperci (taiate marunt) 2 oua 1 lingura ardei kapia de la borcan 2 linguri suc de rosii (bulion de casa) 1/2 ceapa (tocata marunt) sare,piper

Mod de preparare

  • Se amesteca toate ingredientele, se potriveste gustul de sare si piper si se toarna in forma de chec, unsa in prealabil cu ulei si tapetata cu faina.Se da cuptor pana se coace, se rumeneste frumos deasupra.

    Reteta este pt. tava mica de chec, lungime 21 cm.Pt. o tava obisnuita dublati cantitatile. Se poate folosi si altfel de carne, eu am mai facut si cu carne de vita.

Share