Porc

Ceafa de porc cu legume chinezesti

atat de rapid de “executat”

Ceafa de porc a fost preparata la gratar cu 1 zi inainte. Si pentru ca mi-a ramas, am hotarat sa fac altceva cu ea. Am taiat-o felii subtiri si am calit-o in putin ulei, am adaugat apa si vin si am lasat sa se fragezeasca. Apoi legumele, alaturi de ketcup-ul si usturoiul taiat feliute. In 15 minute totul a fost gata!

Pofta buna!

Ceafa de porc cu legume chinezesti


Timp preparare

4

minute


Timp gatire

4

minute

Ingrediente

  • 2 bucati de ceafa porc

  • 1 punga legume chinezesti

  • 1 pahar vin alb

  • ketchup picant

  • usturoi

  • 2 pahare apa

  • ulei

Mod de preparare

  • Ceafa de porc a fost preparata la gratar cu 1 zi inainte. Si pentru ca mi-a ramas, am hotarat sa fac altceva cu ea. Am taiat-o felii subtiri si am calit-o in putin ulei, am adaugat apa si vin si am lasat sa se fragezeasca. Apoi legumele, alaturi de ketcup-ul si usturoiul taiat feliute. In 15 minute totul a fost gata!

    Pofta buna!

Share