Party

Caviar cu smantana

Daca aveti suficient caviar, il puteti manca cu lingurita! Langa, sampanie sau vodka buna! Rusii spun ca vodka buna se bea la 3-5°C, cea mai putin buna de la congelator. Unde, evident, nu are voie sa inghete! Daca gustul caviarului vi se pare prea puternic, puteti sa il mancati pe paine sau pe felii de cartofi fierti. Fierbeti cartofii in coaja, ii lasati sa se raceasca cateva minute, apoi ii curatati, ii feliati si adaugati o lingurita de caviar pe fiecare felie. Oricum, reteta de mai jos este una cu efect garantat!

Decupati cu o forma de bucatarie rondele de miez de paine buna. Ungeti cu unt pe o parte si prajiti intr-o tigaie antiaderenta incinsa, la foc mediu, pana ce miezul devine auriu-maroniu. Intoarceti si prajiti si pe partea fara unt.. Lasati sa se raceasca, adaugati un varf de lingurita de smantana grasa, apoi caviarul. Aranjati tarninele pe o farfurie frumoasa, de preferat de ardezie.

Caviar cu smantana


Portii

4

portii


Timp preparare

10

minute


Timp gatire

10

minute

Ingrediente

  • 12 felii paine

  • 50 gr caviar

  • 12 lingurite smantana grasa

  • 50 gr unt

Mod de preparare

  • Decupati cu o forma de bucatarie rondele de miez de paine buna. Ungeti cu unt pe o parte si prajiti intr-o tigaie antiaderenta incinsa, la foc mediu, pana ce miezul devine auriu-maroniu. Intoarceti si prajiti si pe partea fara unt.
  • Lasati sa se raceasca, adaugati un varf de lingurita de smantana grasa, apoi caviarul. Aranjati tarninele pe o farfurie frumoasa, de preferat de ardezie.

Share