Aperitive / Garnituri

Cascaval pane cu piure de cartofi

Cartofii se curata, se taie cubulete si se pun la fiert in apa cu sare  .Cand intra furculita usor in ei, se scurg de apa si  se paseaza, adaugandu-se untul si laptele.

Cascavalul se rumeneste intr-o tigaie cu putin ulei incins.

Se serveste cascavalul cu piure alaturi de diverse salate..

Cascaval pane cu piure de cartofi


Timp preparare

8

minute


Timp gatire

8

minute

Ingrediente

  • 1 pachet cascaval pane delaco

  • ulei pentru prajit

  • 500 g cartofi

  • patrunjel

  • sare

  • 100 ml lapte

  • 2 bucatele unt

Mod de preparare

  • Cartofii se curata, se taie cubulete si se pun la fiert in apa cu sare  .Cand intra furculita usor in ei, se scurg de apa si  se paseaza, adaugandu-se untul si laptele.

    Cascavalul se rumeneste intr-o tigaie cu putin ulei incins.

    Se serveste cascavalul cu piure alaturi de diverse salate..

Share